Sunday, November 21, 2010

ayoh ngomong jowo.

assalamualaikum warahmatullah..

wes suwi nyong orak ngepos nang qene.arek ngomong jowo lah.wes nang kampungku loh.kabeh kangen neng nyong.farha wes rak reti neng raieku.ho.sadism.

nenek.suwi temenan rak ngambung nenekku.in the same time,mbah orak waras.tiba nang bilik mandi dino kemarin.nyong makin lemu loh nang qene.mangan waie.mak asik jangan sing enak2 isuk sore.kepiyen lo arek diet.orak keneng langsung arek gering.kabeh2 ndang mangan.wes.kepiyen lah..
haha

nyong kangen temenan karo konco-koncoku.baru limo nem dino,wes kangen neng dek nen..wong kabeh inggane orak suka syukur neng gusti pengeran.nang maktab,arek kampung.nang kampung,arek maktab pulak.walah2.
neng de eh,wes orak ketemu,asek moncol nang mimpiku.
congorku orak keneng ngidu.kayo arek modar rasane.

ok.wes3.tatatititutu~

15 comments:

Ameer said...

Mende 2?

senah jongos~ said...

kepale hotak lah. xpaham lgsung. haha...

~`nAnie~ said...
This comment has been removed by the author.
~`nAnie~ said...

ksimpulan
zai bahagia di uma

nur izzati ramli said...

zai..ape ko bebel ni..haram pun ak xphm..

Quzayma said...

ni kalo x phm,kne try carik makne pkai pakcik gugel translet.ahaha..
nani,ye.saya bahagia.namun,disisi kamu semua juga saya bahagia..winks2~

Cahaya Senja said...

orak popo lo..madang wayeh opo2 seng koe arek..ojo orak madang..weteng ea iso sakit lo.. (~_~)

Quzayma said...
This comment has been removed by the author.
Quzayma said...

haha.akhir ne.eneng wong sing ngerti karo ngomongku.insyaAllah.orak kneng rak madang lo.hihi.=)

Quzayma said...

haha.akhir ne.eneng wong sing ngerti karo ngomongku.insyaAllah.orak kneng rak madang lo.hihi.=)

Quzayma said...
This comment has been removed by the author.
Cahaya Senja said...

haha..de'e bukan ne wong jowo..yo orak iso paham opo song koe ngomong..

Quzayma said...

kelalenan.wong deknen melayu afrika,yo orak iso..kito yo paham yo.haha..enak lo eneng konco sing paham jowo.(^^.)

Cahaya Senja said...

haha..wong afrika??haha..yeah..jowo sampei surgo..hehe

Quzayma said...

tekan aring surgo lo.hehe..XD